Menu

Het consult

Tijdens de eerste afspraak brengen we jouw specifieke situatie in kaart. Welke klachten belemmeren jou in je dagelijks functioneren. Dan gaan we op zoek naar het ontstaan van de klachten. Hoe komt het dat juist jij hier last van hebt?

 

De intake bestaat uit:

  • vraaggesprek
  • het voelen van de pols
  • het beoordelen van de tong
  • lichamelijk onderzoek (zo nodig)

 

Samen stellen we een behandelplan op. Dit kan bestaan uit massage, acupunctuur, kruidengeneeskunde of een combinatie hiervan.

Na de intake volgt de behandeling. We bespreken het gewenste resultaat en wat hiervoor nodig is. Ook worden (leefstijl)adviezen gegeven, die een goed herstel kunnen versnellen.

In de praktijk

staat voorlichting en informatie voorziening hoog in het vaandel. Om die reden organiseer ik leuke activiteiten, workshops en lezingen. Ook zijn er geregeld andere therapeuten die hun passie delen.

 

Yoga Vijfhoek

Elke vrijdagochtend kan je deelnemen aan de yogales. Er zijn maximaal 8 cursisten. Op deze manier garanderen we rust en persoonlijke aandacht.

 

Klankmassage

Mediteren draagt bij aan de gezondheid. Heb jij behoefte aan een rustmomentje? Zoek je de verbinding tussen lichaam en geest? Laat je dan inspireren en raken door de verschillende klanken.

Activiteiten  2020

Nog even geduld…. hier  kan je straks meer lezen over :

Workshops

Lezingen

Gastsprekers

Neem contact op

Testimonials

Ze heeft mij onder andere behandeld voor nekklachten die voor veel hoofdpijn zorgde. Na 1 behandeling gaf het mij al verlichting.

J.V.

Klacht: Nek- en hoofdpijn

Door behandelingen met acupunctuur en kruiden is mijn cyclus weer volgens de normaal geworden.

J.V.

Klacht: pms en een verstoorde menstruatie cyclus