Menu

Vitaliteit op de werkvloer

Ben je vitaal en gelukkig dan presteer je beter!

 

Personeel is blij met Ā persoonlijke aandacht. Bij stoelmassage wordt meegedacht en concrete tips gegeven die bijdragen aan een gezonde werkhouding.

 

Stoelmassage is laagdrempelig en concreet werken aan fysieke weerbaarheid, maar ook even een rustpuntje waarin reflectie mogelijk is. Er wordt verbinding gemaakt tussen denken en voelen.

 

Ontspanning draagt bij aan:

  • gezondheid
  • productiviteit
  • creatief zijn
  • effectiviteit

 

Vraag een demo aan

Overweeg je stoelmassage of mindfulness op de werkvloer? Neem dan contact op voor een adviesgesprek of vraag naar de mogelijkheden om een vrijblijvende demo te ontvangen. Dit kan via het contactformulier, per email: info@praktijkvoorpijnbestrijding.nl of per telefoon: +31(0)6 22 78 04 88

 

Een stoelmassage is een preventieve behandeling. Een fysieke aanpak en praktische adviezen bevorderen de lichamelijk conditie. Niet alleen voorkom je klachten als RSI, CANS en stress, bovenal zijn werknemers weer fris en helder inzetbaar!

Stoelmassage en mindfulness

Mindfulness en stoelmassage helpen bij het reguleren van de gedachten, het terugbrengen van de focus en herstellen van de ademhaling. De stressreductie is enorm. Voorkomen van stress en hieraan gerelateerde klachten zijn vaak een aandachtspunt op alle verschillende lagen binnen de organisatie.

 

Merel gebruikt technieken uit de Chinese massage en Qi Gong. Door het combineren van beweging en ademhalingstechnieken ontstaat een rustpunt waarin aandacht herstelt.

Neem contact op

Testimonials

Een aantal jaren geleden zijn we binnen WSW gestart met het aanbod van stoelmassages. Het eerste jaar boden we de medewerkers 20 minuten aan. Het tweede jaar is dit al snel gegroeid naar 30 minuten. De medewerkers zijn enthousiast over de stoelmassage. De agenda voor de dagen waarop de masseurs komen, zit vrij snel vol. We merken dat mensen na een massage meer ontspannen en blijder zijn. We hebben het aanbod van de massage elk jaar geƫvalueerd. Daaruit komt naar voren dat men het als een blijk van waardering ervaart en dat men de massage absoluut niet meer kwijt wil Het werk en de benadering van Merel en Maarten word zeer hoog gewaardeerd. Ze zijn niet alleen handen, maar ook oren en hart voor ons allemaal. Op een of andere manier dragen zij ook bij aan een betere verbinding met elkaar.

Sigrid Maas, manager P&OO

Stichting Waarborgfonds Sociale Woningbouw

Gezondheid van onze medewerkers staat hoog in het vaandel. De stoelmassage is hier ene belangrijk onderdeel van. Mogelijke klachten proberen we zo onder de aandacht te brengen. 20 minuten massage is absoluut stress verlagend en energie verhogend. Merel levert een bijdrage aan de vitaliteit van onze medewerkers. Een prettige, professionele enthousiaste masseuse, echt een aanrader!

Martijn Gillijns, directeur

Factor 12 | Ontwerpbureau